ONS DIENSTENAANBOD

Dienstverlening aan particulieren
Heeft u problemen met ongedierte, ratten, muizen, bedwantsen, vlooien, kakkerlakken e.d. die uw comfort aantasten? Reageer!
Wij verzekeren een volledige bescherming van uw woning tegen ongedierte, door te werken met de meest recente kwaliteitsproducten.
Bent u een zelfstandige, syndicus, eigenaar of huurder, onze behandeling tegen bestrijding van het ongedierte word altijd op de meest efficiënte en veilige manier uitgevoerd.
Wij bieden altijd garantie!
Gratis prijsofferte per mail of telefoon.
Dienstverlening aan handelaars.
Aan horecazaken, bakkerijen, supermarkten, groothandel in voedingswaren, waar verschillende geïnfecteerde bronnen kunnen voorkomen bieden wij ook jaarcontracten aan, waarbij we 4 tot 6 maal per jaar langskomen.
Indien in het gebouw een invasie van ongedierte voorkomt en tot hiertoe nog niet behandeld is stellen wij een behandeling tot 6 passages per jaar voor.
Als preventieve behandeling van een niet geïnfecteerd gebouw volstaan 4 passages.
Deze behandeling word eens per jaar  gefactureerd.
Uw handelszaak preventief laten behandelen tegen allerhande ongedierte, heeft een niet te verwaarlozen meerwaarde, geen slechte reclame, geen bedorven goederen en geen negatieve opmerkingen van de FAVV.
Voorbeeld preventieve behandeling van knaagdieren en insecten.
Onze producten worden in dozen geplaatst en aangeduid op een plan, volgens de richtlijnen van de hygiëne-inspectie. De behandelde lokalen dragen aan de ingang een sticker en worden op het plan aangeduid. Elke passage word genoteerd in een register dat bij de klant blijft.
Bel ons voor gratis informatie.

Voor de gemeenschappen, de syndicus, flatgebouwen.

Wij verbinden ons ertoe u een gedetailleerde prijsofferte aan te bieden en kunnen indien u dat wenst eveneens een jaarcontract opmaken.
Alle gemeenschappelijke delen, liften, vuilnisberging enz. zijn in de offerte inbegrepen.

Via een nota in de hall kunnen wij de huurders verwittigen van ons bezoek.
Op ons een beroep doen zal de gemeenschappelijke kosten ruimschoots verminderen.

 

Geen verplaatsingskosten voor alle Brusselse gemeenten: Anderlecht, Brussel, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Auderghem, Schaarbeek, St.Agatha-Berchem, St.gilles, St.Jans-Molenbeek, St.Josse-ten-Noode,St.Pieters-Woluwe, Ukkel, Vorst, Watermaal bosvoorde.

 • Formulier

 • Contact

  Telefonische hotline
  Elke dag van 08.00 uur tot 20.00 uur
  GSM : 0485 08 21 14
  TEL:023108761
 • Bedrijfsinformatie

  airsoft services sprl
  Joseph Druez straat 21 1083 Ganshoren
  info@airsoftservices.be
  n° bedrijf BE 0889.914.820
 • Gesloten circuit

Call Now Button