knaagdieren

knaagdieren

Rattenverdelging in Brussel

Ratten en muizen vormen vooral een probleem in het begin van de winter. Zij zoeken naar voedsel en warmte binnenin de gebouwen. Zij kunnen eveneens in grote getallen voorkomen wanneer hun nest verstoord word door werkzaamheden. Gebouwen in de buurt van water (kanaal, beek e.a.)worden ook dikwijls geplaagd door ratten.
Behandeling
Onze diensten gaan hun ingangen versperren en plaatsen lokazen. De actieve bestanddelen bevatten een anti stollingsmiddel, wat maakt dat het knaagdier de dood van een soortgenoot niet kan associëren met de opname van het product. Men kan de behandeling steeds herhalen.
Contactformulier
Stuur een mail
U heeft een vraag? Vul uw telefoonnummer in wij nemen onmiddellijk contact op.
uw bericht.

Bruine rat

Vooreerst bezoeken we de plaatsen om de omvang van het probleem vast te stellen en de mogelijke ingangen van de knaagdieren te sluiten. Vervolgens plaatsen we lokdozen met rodenticide en controleren deze 3 weken later. Bij valse plafonds en moeilijk te bereiken plaatsen werken wij met een voedsel gel. Wij nemen ook de kadavers weg.
Levenscyclus van de rioolrat
Na ongeveer 50 dagen worden ratten vruchtbaar. Bij een dracht kunnen 8 tot 12 jongen geworpen worden en kan gedurende haar levenscyclus (2 à 3 jaar) tot 7 maal voorkomen.
Voeding en verblijfplaats van de rioolrat.
Ratten dringen binnen in huizen,zolders, restaurants of andere plaatsen war voeding te vinden is.
Zij voeden zich hoofdzakelijk met fruit, groenten en vlees. Men vind ze bijgevolg eerder op kelderniveau. Ze zijn zeer op hun hoede en gaan niet snel op verkenning waar leven aanwezig is.
Ongewenste effecten
Ratten kunnen veel schade aanrichten aan hout, elektrische leidingen en zelfs beton. Ze kunnen ook aanzienlijk veel schade berokkenen aan gestockeerde voeding. Zij kunnen ook verscheiden ziekten overdragen op de mens via besmet voedsel.
Tekenen van aanwezigheid
Er zijn verschillende manieren om ratten op te sporen. Knaagsporen aan hout, elektrische leidingen e.a. alsook beschadiging van levensmiddelen. Men kan ze ook horen en ze laten vette strepen achter onder aan de muren en door hun uitwerpselen van 2cm. Men kan ook de urine van de rat opsporen door middel van ultraviolet licht.
Raad van de technicus
Moedig de ratten niet aan om zich bij u te vestigen. Plaats roosters voor kelderramen en luchtkokers. Controleer de deksels van de rioolputten. Berg voeding op in sluitbare dozen. Werp afval in de vuilniscontainer. Houd de omgeving rond uw huis proper. Vermijd houtstapels.

De zwarte rat

De zwarte rat zoekt graag een onderkomen in boerderijen, paardenstallen en minder in onze woningen. Het is een alleseter en in tegenstelling tot de muis heeft hij water nodig.
Muizenverdelging

Om dit ongedierte uit te roeien plaatsen we professioneel muizengif op basis van anti – stollingsmiddel, lijmplaten en mechanische vallen.
Bij valse plafonds en moeilijk te bereiken plaatsen brengen we een voeding gel aan.
Wij sluiten hun ingangen af en nemen kadavers weg. Het gif bevat een anti -stollingsmiddel, wat maakt dat de muis uitdroogt en niet ruikt.
Aanwezigheidssporen
Uitwerpselen, gescheurde verpakking (van pasta, chocolade, bloem), verspreid papier en schuimisolatie.

  • Bedrijfsinformatie

    info@airsoftservices.be GSM : 0485 08 21 14 airsoft services sprl n° bedrijf BE 0889.914.820